Ett litet badrum kan erbjuda många designidéer. Det finns vissa saker som du kan arbeta med som alla är redo närvarande. Belysning är viktigt i små utrymmen och du vill ha antingen naturlig belysning i badrummet eller ett sätt att ljusa upp utrymmet så att det blir större. Badrum som är små och mörka kan kännas som en låda.

Det första tipset i designidéer för ett litet badrum bör vara att undersöka belysningen. Finns det några fönster? Vilken typ av ljusfunktioner är installerade? Kastar det tillgängliga ljuset tillräckligt med ljus in i rummet? Windows kan täckas med ett skal och stickplast som ser ut som målat glas, krossat glas eller ogenomskinligt glas som ger integritet men ändå släpper in naturligt ljus och kan hittas i vilken som helst hemrenoveringsbutik.

Det andra tipset skulle vara att undersöka väggarna. Är de mörka eller ljusa? Kan de målas? Ljusa färger reflekterar ljus och kan göra att ett litet utrymme verkar större. Mörka färger absorberar ljus och kan göra att även ett stort utrymme verkar mindre.

Det tredje tipset är att lägga till lagringsutrymme. Lek med några idéer som att lägga till en hyllenhet som passar över toaletten.

Föregående inlägg Trädgårds staket Inlägg
Nästa inlägg Contemporary köksdesign

Lämna ett svar