Installation av skifferplattor är inte lika svårt som det verkar heller, alla som till och med är lite begåvade i hemreparationer kan säkert ta itu med projektet på egen hand. Var noga med att undersöka installationen eftersom det inte är detsamma som installation av keramiska plattor.

Valet av rätt kakel varierar också beroende på var i badrummet den ska placeras, kakel i duschen ska inte vara samma kakel som används i badrum som bara är två fixturer. Groutvalet kommer också att skilja sig på samma sätt. Ett underlag för plattorna bör också finnas för att skydda undergolvet. Osäker på självinstallation? Var noga med att ringa in en professionell för att få jobbet gjort ordentligt och försäkra att det kommer att pågå i många år framöver.

Några punkter att komma ihåg är dock att skifferplattor tenderar att visa fina sprickor över tiden, men det kan också ge karaktären till stenen i ditt badrum. De måste också förseglas ordentligt eftersom de är en porös kakel och kommer att absorbera vatten från badrummet och kan orsaka blekning över tiden.

Valet av att använda skifferplattor är ett utmärkt val som du och din familj kommer att njuta av och dina gäster kommer att förundras över deras skönhet och din smak. Ditt hushållsbadrum kommer att verka mer som fristäder och en minisemester i ditt hem.

Föregående inlägg Contemporary köksdesign
Nästa inlägg Slate Badrumsplatta – Det naturliga valet

Lämna ett svar