Alla husägare som funderar på att ombygga eller installera ett nytt badrum kommer att möta dilemmaet med vilken typ av kakel som ska användas. Både ett vackert och praktiskt val för alla badrum skulle vara skifferplattor.

Användningen av skiffer i badrum har vuxit i popularitet av flera anledningar, men först och främst är det praktiska med installation av skifferplattor.

De är slitstarka och halksäkra, vilket gör dem till ett naturligt val för badrummet men de är också en natursten som finns i många färger. Eftersom skiffer är en natursten och inte massproducerad är var och en unik och skiljer sig från den andra och ger karaktär till alla badrum som de är installerade i.

Har du flera badrum? Välj en grå färgplatta för ett badrum och bruna plattor för ett annat, möjligheterna är oändliga!

Föregående inlägg Installation av skifferplattor
Nästa inlägg Tips för att köpa häcksaxar

Lämna ett svar